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: Les organes de fructification sont mangés. Ils doivent être mangés jeunes. Ils peuvent être étuvés puis assaisonnés de beurre à l'ail. Ils sont également frits à l'huile d'olive{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : The fruiting bodies are eaten. They need to be eaten when young. They can be parboiled then seasoned with garlic butter. They are also fried in olive oil{{{0(+x).
Il est consommé localement comme un mets délicat.
Il est vendu sur les marchés locaux au Népal{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : It is eaten locally as a delicacy. It is sold in local markets in Nepal{{{0(+x).
Distribution
:
C'est une plante tempérée et tropicale{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : It is a temperate and tropical plant{{{0(+x).
Localisation
:
Asia, Central America, China, Costa Rica, Europe, Himalayas, Hong Kong, Italy, Mexico, Nepal, North America, Russia, Sicily, USA{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : Asia, Central America, China, Costa Rica, Europe, Himalayas, Hong Kong, Italy, Mexico, Nepal, North America, Russia, Sicily, USA{{{0(+x).
dont livres et bases de données : 0"Food Plants International" (en anglais) ;
dont biographie/références de "FOOD PLANTS INTERNATIONAL" : Adhikari, M. K., 2014, Addition and correction to the knowledge on edibility of wild mushrooms in Nepal: a discussion. Bul. Dept. Pl. Res. N. 36, Nepal p 5 ; Alexopoulos, C.J., 1962, Introductory Mycology. Wiley Toppan. p 502 ; Boa, E. R., 2004, Wild edible fungi and their importance to people. FAO Non Wood Forest Products Booklet 17 (As erinaceum) ; Dongol, et al, 1995, Edible Mushrooms in Nepal ; Facciola, S., 1998, Cornucopia 2: a Source Book of Edible Plants. Kampong Publications, p 252 ; Fan, L., et al, The Use of Edible Wild Plants and Fungi in Korean-Chinese Villages. Journal of Environmental Information Science 44-5 p 71-79 ; http://www.mykoweb.com/CAF/edible.html ; Hu, Shiu-ying, 2005, Food Plants of China. The Chinese University Press. p 268 (As erinaceum) ; Joshi, K. and Joshi, A. R., 2008, Ethnobotanical Studies on Some Lower Plants of the Central Development Region, Nepal. Ethnobotanical Leaflets 12:832-40 ; Kunshan, Shi, Non-wood forest products in Asia. FAO Corporate Document Repository ; Lentini, F. and Venza, F., 2007, Wild food plants of popular use in Sicily. J Ethnobiol Ethnomedicine. 3: 15 ; Pace, G., 1998, Mushrooms of the world. Firefly books. p 214 ; Quininez-Martinez, M., et al, 2014, Knowledge and use of edible mushrooms in two municipalities of the Sierra Tarahumara, Chihuahua, Mexico. Journal of Ethniobiology and Ethnomedicine 10:6 ; Schneider, E., 2001, Vegetables from Amaranth to Zucchini: The essential reference. HarperCollins. p 310 ; Tanaka,
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