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Original : Africa, Asia, Australia, China, Central America, Guatemala, Himalayas, Italy, Mexico, Nepal, New Zealand, North Africa, North America, Slovenia, Turkey, USA{{{0(+x).
Notes
:
Il existe environ 300 espèces d'Agaricus{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : There are about 300 Agaricus species{{{0(+x).
dont livres et bases de données : 0"Food Plants International" (en anglais) ;
dont biographie/références de "FOOD PLANTS INTERNATIONAL" : Alexopoulos, C.J., 1962, Introductory Mycology. Wiley Toppan. p 519 (As Agaricus rodmanii) ; Boa, E. R., 2004, Wild edible fungi and their importance to people. FAO Non Wood Forest Products Booklet 17 ; Bougher, N.L. & Syme, K., 1998, Fungi of Southern Australia. UWA Press p 228 ; Demirbas, A., 2000, Accumulation of heavy metals in some edible mushrooms from Turkey. Food Chemistry 68: 415-419 ; Crowe, A., 1997, A Field Guide to the Native Edible Plants of New Zealand. Penguin. p 129 ; Facciola, S., 1998, Cornucopia 2: a Source Book of Edible Plants. Kampong Publications, p 249 ; http://www.mykoweb.com/CAF/edible.html ; Jardin, C., 1970, List of Foods Used In Africa, FAO Nutrition Information Document Series No 2.p 113 ; Kaufmann, B. et al, 1999, The Great Encyclopedia of Mushrooms. Konemann. p 163 ; Kiple, K.F. & Ornelas, K.C., (eds), 2000, The Cambridge World History of Food. CUP p 1819 (As Agaricus rodmanii) ; www.plantnames.unimelb.edu.au
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Cf. "Notes et mises en garde", pour plus
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