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C'est une plante tropicale. Il pousse dans les régions de haute montagne du Costa Rica. Dans le nord-est de l'Inde, il pousse entre 600 et 800 m d'altitude. Dans XTBG Yunnan{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : It is a tropical plant. It grows in high mountain regions in Costa Rica. In Northeastern India it grows between 600-800 m above sea level. In XTBG Yunnan{{{0(+x).
Localisation
:
Asie, Amérique centrale *, Chine, Costa Rica, Équateur, Inde, Mexique, Amérique du Nord, Inde du Nord-Est, Amérique du Sud, États-Unis{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : Asia, Central America*, China, Costa Rica, Ecuador, India, Mexico, North America, Northeastern India, South America, USA{{{0(+x).
dont livres et bases de données : 0"Food Plants International" (en anglais) ;
dont biographie/références de "FOOD PLANTS INTERNATIONAL" : Kapelle, M., et al, 2000, Useful plants within a Campesino Community in a Costa Rican Montane Cloud Forest. Mountain Research and Development, 20(2): 162-171 ; Kermath, B. M., et al, 2014, Food Plants in the Americas: A survey of the domesticated, cultivated and wild plants used for Human food in North, Central and South America and the Caribbean. On line draft. p 824 ; Misra S. & Misra M., 2016, Ethnobotanical and Nutritional Evaluation of Some Edible Fruit Plants of Southern Odisha, India. International Journal of Advances in Agricultural Science and Technology, Vol.3 Issue.1, March- 2016, pg. 1-30 ; Rangel-Landa, S., et al, 2017, Sociocultural and ecological factors influencing management of edible and non-edible plants: the case of Ixcatlan, Mexico. Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine. 13:59 ; Rasingam, L., 2012, Ethnobotanical studies on the wild edible plants of Irula tribes of Pillur Valley, Coimbatore district, Tamil Nadu, India. Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine. (2012) S1493-S1497 ; Tsering, J., et al, 2017, Ethnobotanical appraisal on wild edible plants used by the Monpa community of Arunchal Pradesh. Indian Journal of Traditional Knowledge. Vol 16(4), October 2017, pp 626-637
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