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C'est une plante tempérée. Il pousse dans les forêts feuillues de l'Himalaya oriental. Dans le nord-est de l'Inde, il pousse entre 3 000 et 4 000 m d'altitude{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : It is a temperate plant. It grows in broad-leaved forests in the Eastern Himalayas. In Northeastern India it grows between 3,000-4,000 m above sea level{{{0(+x).
Localisation
:
Asie, Chine, Himalaya, Inde, Inde du nord-est{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : Asia, China, Himalayas, India, Northeastern India{{{0(+x).
dont livres et bases de données : 0"Food Plants International" (en anglais) ;
dont biographie/références de "FOOD PLANTS INTERNATIONAL" : Lim, T. K., 2015, Edible Medicinal and Non Medicinal Plants. Volume 9, Modified Stems, Roots, Bulbs. Springer p 62 ; Tag, H., et al, 2014, Nutritional Potential and Traditional Uses of High Altitude Wild Edible Plants in Eastern Himalayas, India. International Journal of Biological, Biomolecular, Agricultural, Food and Biotechnological Engineering Vol:8, No:3, 2014 ; Tsering, J., et al, 2017, Ethnobotanical appraisal on wild edible plants used by the Monpa community of Arunchal Pradesh. Indian Journal of Traditional Knowledge. Vol 16(4), October 2017, pp 626-637
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Cf. "Notes et mises en garde", pour plus
d'informations sur les précautions à prendre.
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